3D borduren

3D borduren? Zo doen we dat!

Een pet 3D borduren is iets wat we vaak doen bij CapClub. Het geeft je pet net even een betere uitstraling dan wanneer we deze van een vlakke borduursel voorzien. Het borduren in 3D is vaak ook goedkoper dan je zou denken. Wat een 3D borduursel precies is lees je in dit artikel.

3D borduren is een mooie techniek om logo’s of teksten duidelijk naar voren te laten komen op bijvoorbeeld een snapback cap. Vanwege het grote vooraanzicht kan er een relatief grote 3D borduursel op gemaakt worden, die men van grote afstand zou kunnen herkennen.

Hoe werkt 3D borduren?

Bij het borduren van een pet is het belangrijk dat we een kwalitatief goed pet uitkiezen. Deze wordt namelijk in de borduurmachine gespannen. Om het logo of de tekst te digitaliseren, wordt er eenmalig een borduurkaart gemaakt. Deze hoeft ook maar één keer betaald te worden. Deze borduurkaart is nu ook van jou. Met een 3D borduursel wordt een een bepaalde laag onder de borduursel geplaatst. Deze laag noemen we foam. Het is een soort schuimrubber waarmee we de letters een 3D effect geven. De machine borduurt vervolgens het logo of je eigen tekst hier overheen.

Grote aantallen

Omdat de borduurkaart eenmalig betaald hoeft te worden, wordt het dus aantrekkelijk om grotere aantallen af te nemen. Hoe meer petten er besteld worden, hoe lager de stuksprijs dus. Omdat de machine op volle toeren draait, is je bestelling dus ook binnen enkele uren klaar (afhankelijk van de hoeveelheid).

Een pet 3D borduren?

Zou je graag een pet 3D borduren of zit je eraan te denken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je altijd voorzien van advies, of maken een ontwerp voor je. Wanneer alle partijen akkoord zijn, starten wij natuurlijk graag de productie om samen het beste resultaat neer te zetten. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de conactpagina, of kom eens lang op onze locatie in Groningen.