voordelen persoonlijke relatiegeschenken

Ontzettend veel bedrijven geven relatiegeschenken aan hun relaties. Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden en je kunt het zo duur maken als jezelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aantal simpele pennen, maar je kunt ook bijvoorbeeld een massagestoel cadeau geven. Het kan dus voor een paar euro al gefixt zijn, maar misschien heb je wel veel meer nodig. Wil je niet al te duur uit zijn, maar wil je wel graag onthouden worden? Dan kun je kiezen voor persoonlijke relatiegeschenken. Dat biedt namelijk ontzettend veel voordelen.

Je hebt er moeite in gestoken

Als je ervoor kiest om persoonlijke relatiegeschenken te geven betekent dit dat je er veel moeite in hebt gestoken. Weet jij bijvoorbeeld dat zijn of haar favoriete sport golfbal is? En heb jij nu net toevallig een custom golfbal laten maken? Dan heb je hier echt moeite in gestoken en dat wordt natuurlijk gewaardeerd. Zo zijn er natuurlijk nog talloze andere voorbeelden waar je aan kunt denken. Is jouw kennis bijvoorbeeld dol op de modieuze beanies uit ons assortiment? Dan kan je deze zelfs laten bedrukken met een eigen logo of tekst.

Jouw naam wordt onthouden

Als je persoonlijke relatiegeschenken weggeeft zal jouw naam onthouden blijven. Heeft jouw klant van een ander bedrijf een pen gekregen en van jou een uniek cadeau? Dan zal jouw naam natuurlijk beter worden onthouden. Bij een volgende opdracht zal jouw relatie dan ook eerder aan jou denken.

Je kunt je logo erop bedrukken

Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om je eigen logo op een product te drukken. Of dit nu gaat om petten en caps of een ander product. Zoals gezegd kan je zelfs een logo bedrukken op een simpele golfbal als je zou willen. Jouw logo biedt een stukje herkenning en daarmee lijkt dit ook zeker een goede keuze.

Ook anderen krijgen de persoonlijke relatiegeschenken te zien

Je kunt natuurlijk persoonlijke relatiegeschenken geven aan iemand. De kans is groot dat een ander dit ook te zien krijgt. Dat hangt natuurlijk af van het cadeautje, maar als je bijvoorbeeld een opvallende reiskoffer cadeau hebt gegeven zullen anderen dit ook zien. Ook wanneer jij een leuke pet hebt laten ontwerpen zullen anderen dit zijn zodra de pet gedragen wordt. Dat draagt weer bij aan een verbeterde naamsbekendheid.

Wat zijn leuke persoonlijke relatiegeschenken?

Ben je overtuigd en wil je graag persoonlijke relatiegeschenken weggeven aan jouw relaties? Dan heb je keuze uit talloze leuke artikelen. Hieronder volgt een overzicht met producten waar jij uit kunt kiezen.

Petten en caps

Petten en caps zijn natuurlijk ontzettend leuk, origineel én persoonlijk. Je kunt de petten immers een eigen print meegeven en dat maakt erg uniek in zijn vorm. Je kunt bijvoorbeeld je eigen kleuren samenstellen, maar je kunt ook je eigen logo hierop bedrukken. Alle petten en caps uit ons assortiment zijn milieu- en diervriendelijk ontwikkeld en daarmee kies je ook nog eens voor een duurzaam geschenk.

Beanies

Beanies zijn modieuze mutsen met een duurzaam karakter. Het ziet er niet alleen erg leuk uit, maar ook hebben de beanies een handige functie. Immers heb je het minder koud als je een beanie op hebt! Ook voor de beanies geldt: je hebt talloze personalisatiemogelijkheden en daarmee zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Je kunt je eigen kleuren bepalen en je kunt er een logo op laten bedrukken als je dat graag wilt.

Bekijk onze voorbeelden

Ben je overtuigd van onze producten, maar wil je graag zien wat wij al eerder hebben gemaakt van onze klanten? Dan kun je onze cases bekijken op onze website. We hebben gewerkt voor talloze andere bedrijven: van voetbalclubs als FC Groningen tot kleinere bars in de stad Groningen. De petten in het overzicht zijn slechts een kleine greep uit ons gehele portfolio. Het dient ter inspiratie en uiteraard kunnen we voor jou ook iets unieks maken! Daarvoor kun je natuurlijk een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. We zullen jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Vraag een offerte aan

Ben je overtuigd en wil je graag petten laten bedrukken via de Capclub? Goede keuze, want zowel petten, caps als beanies vallen nou eenmaal op. Dat kan flink bijdragen aan een verbeterde naamsbekendheid voor jouw merk of organisatie. Vraag daarom gerust een offerte aan en informeer naar onze tarieven. In ons offerteformulier kun je je NAW-gegevens invoeren, maar ook kun je direct aangeven hoeveel petten je nodig hebt. Verder is er nog een extra veld toegevoegd zodat je je wensen kunt aangeven. Op basis van deze gegevens bieden wij jou altijd de beste prijs.

Als je het eens bent met de offerte kunnen we je een gratis sample laten zien. Is dit helemaal naar wens? Dan gaan we direct voor jou aan de slag. Binnen slechts 14 dagen krijg jij de artikelen geleverd op het door jou aangegeven adres. Heb je een spoedlevering nodig? Dan is dat mogelijk tegen meerprijs.

De voordelen van de CapClub!

Wil je graag kiezen voor CapClub? Leuk! Je kunt de petten niet alleen voordelig laten bedrukken bij ons, maar ook zorgen wij altijd voor eerlijke prijzen. Van tevoren weet je precies wat je gaat betalen en daar wijken wij niet vanaf. Om deze redenen kies je natuurlijk voor de CapClub:

  • Een ruim assortiment met standaardmodellen, maar ook kun je kiezen voor maatwerkpetten. Daarmee is er eindeloos veel keuze;
  • Je bent verzekerd van een eerlijke prijs en een snelle levering;
  • CapClub is onderdeel van Brandmore Industries. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in deze branche;
  • Persoonlijk klantcontact;
  • Talloze goede reviews van onze huidige klanten. Wij worden goed beoordeeld én daar zijn wij ook trots op.

Direct persoonlijk contact?

Wil je graag liever direct persoonlijk contact voordat je een vrijblijvende offerte-aanvraag indient? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar. Ons e-mailadres is info@brandmore.nl en je kunt ons bellen op +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard horen we graag van je. Eventueel kan je ook bij ons langskomen op kantoor, maar maak dan van tevoren wel eerst even een afspraak.