relatiegeschenk december

Veel bedrijven kiezen ervoor om een relatiegeschenk te versturen in de maand december. Dat is ook niet voor niets, want juist dat is een goed idee. In de maand december zijn mensen gewend om een cadeautje te krijgen en het zorgt ervoor dat je het nieuwe jaar weer met frisse moed kan beginnen. Relatiegeschenken zorgen bovendien voor herhaalaankopen en de loyaliteit van je klant zal daarmee toenemen. Daarmee is het een verbindende schakel voor in de toekomst. Een relatiegeschenk geven in december is dus helemaal geen slecht idee. Bij de Capclub ben je aan het juiste adres met mutsen, petten en meer. De koude dagen komen eraan en een muts is dan wel zo leuk.

Waarom een relatiegeschenk geven in december?

Een relatiegeschenk geven in december kent meerdere voordelen. In principe zijn er vier belangrijke redenen waarom je aan het einde van het jaar relatiegeschenken kunt inzetten. Hieronder volgt een kort overzicht.

Relatiegeschenken inspireren

Een relatiegeschenk inspireert altijd op een goede manier. Als je kiest voor op maatgemaakte relatiegeschenken weet jouw klant dat je er moeite in hebt gestoken. Dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Caps en mutsen zijn ideaal tijdens de wintermaanden

Als je mutsen wilt weggeven als relatiegeschenk in december heb je natuurlijk het perfecte cadeau te pakken. Immers zorgen mutsen ervoor dat je het minder koud hebt in de wintermaanden. Als dit dan ook nog eens een uniek model is zal dat extra worden gewaardeerd.

Meer naamsbekendheid

Relatiegeschenken kunnen ook bijdragen aan meer naamsbekendheid voor jouw onderneming. Jouw bedrijf wordt continu in het zonnetje gezet, want immers staat jouw logo op de cap of muts.

Fiscaal aftrekbaar

December is de perfecte maand om een relatiegeschenk te geven. Relatiegeschenken zijn namelijk ook fiscaal aantrekkelijk. De btw op relatiegeschenken kun je immers volledig aftrekken van de winst die je maakt tot 227 euro. Kom je boven dit bedrag? Dan mag je 30% btw minder btw aftrekken van het geschenk. De kostwaarde mag ook niet boven een bepaald drempelbedrag liggen.

Kies voor het ideale relatiegeschenk voor de maand december

Wil je graag kiezen voor het ideale relatiegeschenk voor de maand december? Dan kun je uiteraard kiezen voor mutsen, beanies of caps. Deze bieden de nodige warmte in de koudere maanden en uiteraard zijn die nu onderweg. In december wordt het al erg koud, maar in de maand januari begint het vaak pas echt. Het is dan wel zo fijn als je er warm bij zit.

De leukste mutsen

Het is ideale relatiegeschenk in de maand december is natuurlijk een prachtige muts. Dit valt niet alleen erg op als mensen dit dragen, maar ook biedt het warmte in de koude maanden. Het zal dus ook vaak gedragen worden tijdens deze periode. Uiteraard heb je keuze uit een breed scala aan kleuren en heb je de mogelijkheid om je eigen logo hierop te bedrukken. De keuze is natuurlijk helemaal aan jou.

Beanies

Beanies lijken erg op mutsen, maar er zijn wel een aantal verschillen. De beanies zijn casual gebreide mutsen en hebben een iets andere vorm. Deze speciale mutsen staan vaak iets meer naar achteren en zien er erg modieus uit. In ons assortiment tref je ook talloze leuke beanies. Ook hiervoor geldt: je kunt deze laten bedrukken en je kunt je eigen kleuren kiezen. Daarmee zijn er meer dan genoeg keuzemogelijkheden voor jou.

Caps

Wil je een relatiegeschenk geven in december die je het hele jaar door kunt dragen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de coole caps. Zo kun je onder andere kiezen voor een truckercap of een snapbackcap. Beide caps zien er erg modieus uit en bovendien zijn er talloze designmogelijkheden.

Snapbackcaps zijn erg mooie petten met talloze designmogelijkheden. Zo kun je designs kwijt aan de voor- en achterzijde. Ook kun je je eigen designs aanleveren. Kies je liever voor een truckercap? Dan kies je voor een trendy pet die je echt op alle momenten kunt dragen.

Bekijk onze voorbeelden

Ben je benieuwd naar eerder ontworpen caps door ons? Dan kun je natuurlijk onze voorbeelden bekijken. Zo hebben wij a talloze pets, caps en petten bedrukt voor andere bedrijven. Van voetbalclubs van FC Groningen tot de kleinere ondernemer in de stad. In het overzicht tref je slechts een aantal voorbeelden, maar natuurlijk hebben we al veel meer gemaakt!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag het ideale relatiegeschenk voor de maand december? Dan kun je natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Petten, caps, mutsen en beanies vallen nou eenmaal erg op. Bovendien is dit het ideale geschenk voor de koudere maanden. Je kunt gemakkelijk en snel een offerte-aanvraag indienen op onze website. Hier kun je je NAW-gegevens en je wensen achterlaten. Op basis daarvan kunnen we jou een vrijblijvende offerte aanbieden.

Ga je akkoord met de offerte? Dan ga we zo snel mogelijk voor jou aan de slag. Binnen slechts 14 dagen ontvang je van ons je eerste artikelen. Uiteraard kun je dit laten bezorgen op het door jou aangegeven adres.

Waarom kiezen voor de Capclub?

Je kunt het gehele jaar door kiezen voor de Capclub! Niet alleen voor een relatiegeschenk in december dus. We bieden veel voordelen. Zo betaal je bij ons altijd een eerlijke prijs op basis van een heldere offerte. Dit zijn onze voordelen:

  • Een ruim assortiment met standaardmodellen, maar je kunt ook kiezen voor een maatwerkpet. Er is daarmee ontzettend veel keuze;
  • Wij bieden altijd een eerlijke prijs en leveren de petten, beanies of mutsen snel bij je af;
  • Persoonlijk klantcontact staat hoog in het vaandel;
  • De Capclub is onderdeel van Brandmore Industries. Daarmee hebben we al een geruime tijd ervaring in deze branche;
  • Onze klanten beoordelen ons met een dikke voldoende.

Neem contact met ons op

Wil je graag liever contact met ons opnemen voordat je een offerte-aanvraag indient? Je kunt ons op meerdere manieren bereiken. Wij zijn niet alleen per e-mail bereikbaar, maar ook kun je ons telefonisch bereiken. Ons e-mailadres is info@brandmore.nl en je kunt ons bellen op +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard horen we graag van je.