Een cap maken met CapClub.nl

Een cap maken met een logo, foto of andere personalisatie voor een bedrijf, raceteam of organisatie? Het maken van een eigen cap is een zeer effectieve manier van het uiten van reclame. Wanneer je een eigen merk of logo graag bekend wilt maken is een cap ook een erg geschikt product. Het aantal mensen dat een cap draagt is de afgelopen jaren namelijk flink toegenomen. Talloze bedrijven die een eigen cap maken, proberen deze ook van een goed design te voorzien, zodat men deze ook graag in het dagelijks leven draagt.

Een goed ontwerp bedenken is vaak niet de makkelijkste opdracht bij het maken van een eigen cap. Het design moet er leuk en herkenbaar uitzien. Ook houden we rekening met het aantal kleuren dat we op een cap borduren of drukken. Hoe meer kleuren je in het design gebruikt, hoe duurder deze pet zal worden. Wij denken mee met klant, en snappen dat er voor elke portemonnee een mooie cap te maken valt.

Een cap maken met een eigen logo

Door een eigen logo op je cap laten borduren behaal je het mooiste resultaat. Helemaal wanneer deze cap voorzien wordt van een 3D borduursel. Hierdoor springt het logo als het ware uit de pet, en is deze van grote afstand te herkennen. Kies een goede positie voor het logo, en houd er rekening mee hoe jouw doelgroep de pet zal dragen. Vaak dragen festivalgangers deze bedrukte cap namelijk achterstevoren.

Interesse gekregen en wil je een eigen cap maken?

Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we een mooi design en bekijken we rustig de mogelijkheden. Ook zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

CapClub.nl is onderdeel van Brandmore Industries