Wat doen we?

Capclub.nl

Ons doel is om customized caps te ontwerpen en te creëren die alle verwachtingen van de klant overtreffen op het gebied van prijs, kwaliteit, ontwerp, levertijd en innovatie. We geven u de mogelijkheid om de keuze te maken uit drie verschillende lijnen of de eco cap.

Select & Go

Een standaard assortiment van verschillende modellen, ontwerpmogelijkheden en accessoires. Deze caps hebben een korte levertijd en zeer lage en vaste prijzen.

Semi-Customized

Een groot assortiment aan modellen, ontwerp opties en accessoires. Zeer flexibele ontwerpmogelijkheden en het is mogelijk van deze cap kleine hoeveelheden te bestellen.

Full-Customized

Deze cap kent geen grenzen! Alle stijlen, materialen en kleuren zijn mogelijk, net als stiksels en accessoires.
Een cap van hoge kwaliteit met eindeloze mogelijkheden. Vanaf 280 stuks te bestellen.

Eco

CapClub gaat bewust om met het milieu. U kunt bij CapClub nu uw customized caps bestellen van gerecyclede petflessen. Eco caps zijn tevens van een super kwaliteit en echt alles is mogelijk. Er is geen verschil zichtbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Door een eigen inkoopkantoor in China hebben we een voordeel met betrekking tot de levertijd. Wij kunnen caps voor u bestellen met een levertijd van slechts 2 weken, vanuit China of, wanneer nodig, vanuit Nederland.