Snapback cap

Wat is een snapback cap?

De snapback cap is een zeer populair exemplaar onder de custom made caps. Vanwege de mooie 3D borduursel die we hierop kunnen maken, is de snapback cap zeer gewild onder de festivalgangers. Ook is de zogenaamde snapback niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. De bekende cap is over komen waaien uit de verenigde staten, en was vroeger vooral bekend onder de rappers uit de hiphop muziek scene.

Waarom zou je een snapback cap ontwerpen?

Een snapback is van zichzelf een iets groter formaat cap. In tegenstelling tot de welbekende trucker cap is heeft de snapback een groter vooraanzicht waardoor bedrukkingen en borduursels beter tot recht komen.

Tegenwoordig vinden we de snapback voornamelijk op festivals terug Defqon.1 en Decibel festival. De caps worden in grote getalen aangeboden in de merchandise tenten die op het festivalterrein te vinden zijn.

Zelf een snapback cap ontwerpen?

Wil je nou zelf een mooie snapback ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over een groot netwerk over de hele wereld waar we custom made caps laten maken. Geen enkele bedrukking of borduursel wordt ons te gek!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina.

Zie ook:

Waterproof snapback