leukste relatiegeschenken

Het is altijd leuk om iets te krijgen. Als jij jarig bent vind ook jij het altijd leuk om iets te krijgen. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn, zolang het maar écht leuk is. Wat zijn nu de leukste relatiegeschenken van dit moment? Daarover vertellen we je graag meer in dit artikel.

De leukste relatiegeschenken in een overzicht

De leukste relatiegeschenken vinden: daar is natuurlijk geen formule voor. Wel zie je met enige regelmaat leuke trends voorbijkomen. Wat in ieder geval erg terugkomt is dat het tegenwoordig ook best wel duurzaam mag zijn. Als je duurzame relatiegeschenken aanbiedt breng je hierbij ook een tweetal boodschappen over: je bent begaan met het milieu én je bent begaan met je klant. Dat is natuurlijk altijd een win-winsituatie. Daarnaast doet een persoonlijk cadeau het ook altijd erg goed. Als iets gepersonaliseerd is werkt dat altijd beter dan wanneer het een standaardproduct is. Goed: we gaan dan nu echt van start. Hieronder volgen de leukste relatiegeschenken van dit moment.

Petten en caps

Eerlijk is eerlijk: petten en caps zijn een van de leukste relatiegeschenken van dit moment. Dit kun je immers erg persoonlijk maken: een pet of cap kan je bedrukken met je eigen logo en/of een andere tekst. Dat maakt het een uniek artikel. Als je wilt kun je zelfs iemand zijn of haar naam erop laten bedrukken. Kortom: de mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Bovendien hebben petten en caps ook nog eens een duurzaam karakter. De petten uit ons assortiment zijn namelijk dier- en milieuvriendelijk gemaakt. Bekijk daarom gerust ons assortiment en ga na over iets leuks bij zit. Bekijk ook: cap ontwerpen.

Pennen

Natuurlijk kunnen we deze lijst niet alleen maar vullen met onze eigen producten: ook pennen behoren absoluut nog tot de leukste relatiegeschenken. Dat is misschien niet het meest originele cadeau, maar je kunt mensen er vaak nog wel mee plezieren. Helemaal wanneer je duurzame pennen cadeau geeft. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld zogenaamde ecopennen in verschillende vormen. Deze houten pennen vallen ook nog eens extra op en worden daarmee ook extra gewaardeerd. Je kunt deze pennen niet op deze website bestellen, maar natuurlijk wel op bijvoorbeeld Kubusblok.nl. Deze website is eveneens gemaakt door Brandmore Industries, net als dat geldt voor Capclub!

Powerbanks

Tegenwoordig is iedereen druk bezig met zijn of haar smartphone. Het apparaatje is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Misschien lees jij deze blog ook wel op je smartphone of tablet! Het zou dan vervelend zijn als je smartphone tussendoor uitvalt omdat de accu leeg is. Powerbanks behoren daarom ook absoluut tot de leukste relatiegeschenken. Je kunt powerbanks ook bedrukken met je eigen logo en daarmee lijkt dit ook een prima keuze.

Beanies

Wil je graag een modieus relatiegeschenk geven? Dan kun je kiezen voor de beanies uit ons assortiment. Deze duurzame mutsen zijn niet alleen erg modieus, maar hebben ook nog een handige functie. Je blijft er immers lekker warm van! Dat is vooral fijn in de koudere maanden. Ook hiervoor geldt: het aantal personalisatiemogelijkheden is eindeloos en daarmee lijkt dit ook zeker een goede keuze.

Reisaccessoires

Gaat een van jouw relaties graag op reis? Dan zijn reisaccessoires ook bijzonder leuk om weg te geven. Iedereen snakt af en toe naar een vakantie en het is dan wel zo prettig als je reisaccessoires dan in ieder geval in orde zijn. Je kunt bijvoorbeeld een reiskoffer geven of een kleinere reistas geven. Ook daar kun je logo’s op laten bedrukken en dan maakt je relatie zelfs reclame als hij of zij op reis is. Als een klant tijdens de vakantie nog steeds aan jouw bedrijf denkt zit het natuurlijk helemaal goed.

Sportartikelen

Sporten is natuurlijk ontzettend gezond voor je. Iedere expert raadt aan om minimaal een half uurtje per dag te bewegen. Je kunt kiezen voor een wandeling, je kunt naar de sportschool of je kunt natuurlijk een sport beoefenen. Kiezen jij en je relaties graag voor de laatste optie? Dan mogen gepersonaliseerde sportballen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt bijvoorbeeld een voetbal of basketbal laten bedrukken. Dat kan niet via onze website, maar daarvoor raden we zeker Sportballenbedrukken.nl aan. Hier kun je terecht voor alle type ballen: van voetballen tot golfballen tot rugbyballen. Je kunt hier zelfs plastic ballen laten bedrukken!

Notitieboekjes

Net als pennen lijken notitieboekjes wel erg saai. Toch behoren ook de notitieblokjes tot de leukste relatiegeschenken. Met notitieboekjes speel je het altijd veilig: het komt immers altijd van pas. Denk je dat dit geen persoonlijk geschenk is? Dan zit je daar toch fout. Je kunt het wel degelijk erg persoonlijk maken: zo kun je deze ook laten bedrukken en persoonlijke boodschappen achterlaten. Ook hiervoor geldt: je kunt kiezen voor eco-notitieblokjes. Dan zijn de boekjes nog duurzaam ook. Je kunt deze notitieblokjes niet via deze website bestellen, maar wel bij onze collega’s op Notitieblok.nl.

Anti-stressartikelen

Iedereen heeft weleens te maken met een lichte vorm van stress. Als het erg druk op kantoor is kan je simpelweg stress ervaren. Dat is ook helemaal niet erg, want dat is gewoon menselijk. Anti-stressartikelen zijn dan wel erg fijn om te hebben. Je kunt bijvoorbeeld even knijpen in een foam-poppetje of je kunt kiezen voor gadgets als kussentjes of massagetoestellen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos.

Conclusie

Wat nu de leukste relatiegeschenken zijn? Volgens ons is dat de bovenstaande lijst. Echter begonnen we ons artikel met de volgende zin: ‘daar is geen formule voor’. Iedereen vindt natuurlijk wel iets van een bepaald geschenk. Het is geen exacte wetenschap! Met deze lijst ben je in ieder geval een stapje dichterbij en kies je misschien voor iets waar je normaal niet voor gekozen had.

Bekijk ons assortiment

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Surf gerust even rond op onze website. Je kunt ook deze pagina bekijken: onze caps. Hier vind je een overzicht van petten en caps die we al eerder ontworpen hebben. Mocht je vrijblijvend contact met ons willen opnemen dan kan dat natuurlijk ook. We helpen je graag verder in je keuze.