kinderpet bedrukken

Kinderen en petten: het is altijd een goede combinatie. Veel kinderen vinden deze accessoire erg mooi en vooral ook erg stoer. Een kinderpet bedrukken is dan ook zonder twijfel een goed idee. Staat er een leuk event voor de deur en wil je graag gepersonaliseerde kinderpetten bestellen voor dit event? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Wij hanteren een lage minimale afname en bedrijven kunnen achteraf betalen. Bekijk gerust ons assortiment of lees eerst verder over onze artikelen. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina of op de contactpagina.

Kinderpet bedrukken: dit zijn de voordelen

Wil je graag een kinderpet bedrukken? Dan kan je profiteren van verschillende voordelen. Er zijn drie voordelen die er echt uitspringen, maar uiteraard zijn er nog wel meer voordelen waar je van kunt profiteren. Hieronder volgt een handig overzicht.

Kinderen houden van petten!

Kinderen zijn nu eenmaal dol op petten. Zij dragen het niet alleen omdat het praktisch is voor de zon, maar ook staat het nog eens stoer. Het is dan helemaal cool wanneer je een custom made pet hebt die niet vrij verkrijgbaar is op de markt. Kinderen zullen dit dan ook maar al te graag dragen. Het valt dus erg op en dat is iets dat je wilt.

Een gerichte doelgroep

Als je een kinderpet wilt laten bedrukken ben je er in ieder geval van verzekerd dat je een bepaalde doelgroep aanspreekt. Uiteraard zien de kinderen dit, maar ook ouders van kinderen zien hun kinderen hiermee rondlopen. Vanuit marketingtechnisch oogpunt is dat erg interessant om te weten. Staat er een event voor de deur met kinderen en ouders? Dan kan dat nog weleens interessant zijn.

Leuk voor sportevenementen

Ook voor sportevenementen is het natuurlijk leuk om een kinderpet te bedrukken. Gaan de kinderen gezamenlijk voetballen? Of misschien wel een geheel andere sport beoefenen? Als jij met jouw bedrijf sponsor bent is het natuurlijk leuk om deze artikelen aan te leveren.

Kinderpet bedrukken? Dit zijn je mogelijkheden

Wil je graag een kinderpet bedrukken? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan je niet alleen kiezen voor de populaire snapbackcaps, maar ook kan je kiezen voor de truckercaps. Hieronder lees je daar meer over.

Snapbackcaps voor kinderen bedrukken

Snapbackcaps zijn ontzettend mooie petten voor kinderen waar je veel designmogelijkheden hebt. Je kunt niet alleen de voorkant van de pet bedrukken, maar ook kun je designs kwijt op de achterkant van de kinderpet. Je kunt simpelweg je artwork aanleveren en wij zullen het op jouw pet plaatsen. Hiervan ontvang je een digitale proefdruk.

Truckercaps voor kinderen bedrukken

Truckercaps zijn ook erg leuk voor kinderen. Dit zijn lichtere petten en zien er erg trendy uit. De grootste sportmerken hebben truckercaps uitgebracht en daarmee kun je het ook op allerlei momenten dragen. Tijdens het sporten kan je deze gebruiken, maar ook kan de pet mee naar school.

Een standaardpet voor kinderen nodig?

Als je wilt kun je kiezen voor de maatwerkpetten voor kinderen, maar je kunt ook kiezen voor de goedkopere standaardpetten. Deze standaardpetten hebben al een kant-en-klaar design. Alleen je logo of tekst hoeft er nog maar op én je pet kan worden bedrukt. Dit is de voordeligere optie ten opzichte van de maatwerkpetten en het ziet er natuurlijk ook prachtig uit.

Of toch een maatwerkpet voor kinderen?

Wil je toch liever voor de custom made petten gaan? Dan kun je ook kiezen voor de maatwerkpetten. Deze mogen misschien iets duurder zijn, maar je hebt ook veel meer mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je stiksels kiezen, maar ook kun je eindeloos variëren met stijlen, kleuren en materialen. Wil je graag een unieke creatie op de markt brengen? Dan zijn de maatwerkpetten ongetwijfeld de keuze voor jou. Uiteraard kun je dit ook met ons overleggen en dan maken we samen de beste keuze.

Bekijk ons portfolio

Wil je graag een kinderpet bedrukken, maar twijfel je nog ergens over? Dan kun je onze voorbeelden uiteraard nog bekijken. Er zijn talloze voorbeelden beschikbaar. Zo hebben wij ook onder andere petten bedrukt voor de voetbalclub FC Groningen. Kinderen zijn hier ook echt dol op. Deze voorbeelden dienen ter inspiratie. Indien je overtuigd bent kun je natuurlijk een offerte-aanvraag indienen!

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd en wil je graag een kinderpet bedrukken? Dat lijkt ons een verstandige keuze. Een pet valt nu eenmaal goed op en dat kan een flinke marketingstunt zijn onder een jonge doelgroep en hun ouders. Een offerte aanvragen bij ons is altijd vrijblijvend. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en je kunt aangeven hoeveel kinderpetten je nodig hebt. Op basis daarvan zorgen wij voor een scherpe prijs. Uiteraard kan je eventuele wensen ook direct aan ons doorgeven.

Indien je akkoord gaat met de offerte ontvang je van ons een proefdruk. Daarover lees je hieronder meer. Na goedkeuring van de digitale proefdruk gaan we direct voor jou aan de slag. De levering vindt plaats binnen slechts 14 dagen.

Gratis digitale proefdruk

Indien je je offerte-aanvraag hebt ingediend kan je altijd een gratis digitale proefdruk krijgen. Daarvoor ontvangen we graag jouw artwork. Op basis daarvan laten we zien hoe het concept eruit komt te zien. Vind jij dit zo goed? Dan gaan we direct voor jou aan de slag. Wil je graag dat er eerst iets gewijzigd wordt? Dan zullen we deze wijzigingen uiteraard nog doorvoeren voordat we starten met het bedrukkingsproces. Op die manier ontvang jij altijd de kinderpetten in huis die je graag wilt ontvangen. Na goedkeuring leveren wij de kinderpetten binnen 14 dagen. Eventueel behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden.

Profiteer van onze voordelen

Wil je graag een kinderpet bedrukken? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Als onderdeel van Brandmore Industries hebben we al ontzettend veel ervaring in deze branche. Kies voor ons en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Je hebt keuze uit een breed assortiment met verschillende modellen. Zo kan je niet alleen kiezen voor standaardmodellen, maar ook voor maatwerkpetten. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos;
  • Je bent verzekerd van een supersnelle levering voor een eerlijke prijs;
  • Capclub is onderdeel van Brandmore Industries en heeft daarmee meer dan 15 jaar ervaring in deze branche;
  • Geniet van persoonlijk klantcontact met je vaste accountmanager;
  • Onze huidige klanten beoordelen ons met een voldoende. Daar zijn wij dan ook erg trots op!

Vrijblijvend advies nodig?

Wil je graag liever direct persoonlijk contact voordat je een offerte-aanvraag indient? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn niet alleen per e-mail bereikbaar, maar ook kun je ons telefonisch bereiken. Ons e-mailadres is info@brandmore.nl en je kunt ons bellen op +31 (0) 50 – 542 63 92. We geven je graag advies en we horen dan ook uiteraard graag van je.