ontwerp je eigen cap

Wil je graag een ontwerp maken voor je eigen cap? Dan kun je kiezen voor de Capclub. Je hebt keuze uit verscheidene modellen. Zo kun je niet alleen kiezen voor truckercaps, maar ook voor snapbacks of zelfs voor beanies (mutsen). In dit artikel vertellen we je graag meer over deze verschillende varianten. Wil je liever direct een offerte-aanvraag indienen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Waarom je eigen cap ontwerpen?

Je eigen cap ontwerpen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het niet alleen leuk om een cap te dragen met een ontwerp, maar ook kun je deze caps uitdelen. Dat kan weer onderdeel vormen van een belangrijke marketingstrategie. Als iedereen met jouw caps rondloopt komt dat ten goede van de naamsbekendheid van jouw organisatie, onderneming of sportvereniging. Natuurlijk kun je de caps ook simpelweg verkopen en je eigen merk creëren.

Relatiegeschenken

Je kunt een ontwerp van je eigen cap maken en deze weggeven als relatiegeschenk. Relatiegeschenken zijn ontzettend populair en geven we niet zonder doel. Zo versterkt dit de band tussen ondernemingen. Ook kunnen relatiegeschenken worden weggegeven aan eigen personeel. Personeel dat met enige regelmaat iets extra’s krijgt kunnen zodoende extra gemotiveerd raken. Dat zorgt weer voor betere resultaten binnen het bedrijf. Een persoonlijke cap is dan natuurlijk wel zo leuk.

Naamsbekendheid

Je kunt ook een ontwerp maken voor een eigen cap voor de naamsbekendheid. Naamsbekendheid is een belangrijke factor voor een onderneming op de langere termijn. Het valt natuurlijk erg op als mensen rondlopen met jouw caps. Je kunt kiezen voor opvallende designs, dus informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ideaal voor de sport

Voor de sport is dit natuurlijk ook ideaal. Zo kun je leuke snapbacks maken voor onder andere de sportvereniging. Op toernooien valt dit extra veel op. Je kunt natuurlijk ook een vereniging sponsoren met jouw bedrijf. Je kunt het ontwerp van de cap dan voorzien van twee logo’s: van jouw bedrijf en die van de lokale sportvereniging.

Ontwerp je eigen cap: dit zijn jouw mogelijkheden

Wil je graag een ontwerp maken voor een cap? Dan heb je talloze mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor snapbacks, truckercaps of zelfs voor leuke beanies. Lees hieronder verder over de mogelijkheden.

Snapbackcaps

Als je een leuk ontwerp voor je eigen cap wilt maken zijn de snapbackcaps zeker een aanrader. Het zijn bijzonder stevige caps met designmogelijkheden aan de voor- en achterzijde. Aan beide kanten kun je een stukje tekst kwijt.

Truckercaps

Je kunt ook kiezen voor de truckercaps. Deze caps zijn iets lichter en zijn vooral populair gedurende de zomermaanden. Vanwege het lichte karakter kun je alleen op de voorzijde een design toevoegen.

Beanies

Je kunt ook kiezen voor de zogeheten beanies. In principe ontwerp je daarmee geen eigen cap, want dit is een soort muts. Dat is natuurlijk ideaal voor tijdens de wintermaanden en de designmogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je volop combineren in stijlen en kleuren.

Semi of full customized

Als je je een ontwerp wilt maken voor je eigen cap heb je keuze uit verschillende designmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een volledig eigengemaakte cap, maar je kunt ook kiezen voor een semi eigengemaakte cap. Bij laatstgenoemde is een gedeelte al voor je ingevuld.

Semi customized

Als je je cap wilt voorzien van een ontwerp heb je twee keuzemogelijkheden: je kunt de pet semi-customized laten bedrukken, maar je kunt deze ook geheel customized laten bedrukken. Indien je kiest voor de eerstgenoemde optie kies je dus voor een model die al voor een groot gedeelte ‘ingevuld’ is. Je stuurt je logo door én je we gaan direct voor je aan de slag. Wil je toch kiezen voor een uitgebreidere invulling? Dan kun je kiezen voor full-customized.

Full customized

Als je wilt kun je ook full-customized ontwerp voor je eigen cap. Daarmee heb je nog veel meer mogelijkheden: er zijn talloze stijlen, materialen en kleuren mogelijk. Hierbij kun je zelfs kiezen welke stiksels en accessoires je er graag bij wilt. Uiteraard zijn al onze truckercaps, snapbackcaps en beanies van hoge kwaliteit en zijn deze modellen te bestellen vanaf slechts 280 stuks. Wil je graag meer weten over de tarieven? Dan kun je een vrijblijvend offerte-aanvraag indienen. De korting wordt hoger indien je meer stuks afneemt.

Bekijk ons portfolio voor voorbeelden

Wil je graag een ontwerp maken van je eigen cap, maar twijfel je nog ergens over? Bekijk dan gerust ons portfolio. Er zijn talloze voorbeelden waar je inspiratie uit kunt halen. Zo hebben we al caps en petten bedrukt voor verscheidene grote organisaties, waaronder FC Groningen.

Waarom kiezen voor de Capclub?

Als je een ontwerp wilt maken van je eigen cap ben je bij de Capclub zeker aan het juiste adres. Kies je voor ons? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • De Capclub is een handelsnaam van Brandmore Industries. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het bedrukken van de meest uiteenlopende relatiegeschenken. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor truckercaps, snapbackcaps en beanies, maar ook voor shirts, broeken, pennen, drinkflessen en meer. Combinatievoordeel is hierbij mogelijk;
  • Je kunt kiezen uit een standaardassortiment, maar je kunt ook kiezen voor een eigen ontwerp. Je hebt daarmee echt eindeloze mogelijkheden via ons;
  • Bij ons betaal je altijd een eerlijke prijs. Een offerte-aanvraag indienen is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast;
  • Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de veiligheidsnormen;
  • Snelle levering binnen slechts 14 dagen. Spoedlevering is eventueel (tegen meerprijs) ook mogelijk;
  • Goede reviews van onze klanten;
  • Een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Klantcontact vinden wij erg belangrijk.

Neem contact met ons op

Wil je graag advies op maat ontvangen of heb je nog vragen over onze producten? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn per e-mail bereikbaar, maar ook kun je ons telefonisch bereiken. Je kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of je kunt ons op doordeweekse dagen bellen op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard staan we je zo snel mogelijk te woord.