pet laten borduren

Pet laten borduren

Pet laten borduren voor je merk, festival of ander project? Denk er dan om dat je het professioneel aanpakt! Zorg dat je een goede kwaliteit pet laat borduren met de juiste tekst of logo’s. CapClub heeft jarenlange ervaring met het borduren van petten.

Allereerst is het belangrijk dat je een goed ontwerp laat maken voor je custom made cap. Staan de juiste teksten erop? En spreekt het de doelgroep aan? Dit zijn vragen die erg belangrijk zijn wanneer je een pet laat borduren door een professionele borduurstudio. Een pet laten borduren kan namelijk voor verschillende doeleinden zijn zoals een festival of activiteit. Deze caps worden vaak aangeboden in de merchandise tenten op festivals of zijn te koop in de webshop van de organisatie.

Pet laten borduren via Internet

Een pet laten borduren via internet is zeer effectieve manier om snel aan je geborduurde petten te komen. Via het internet kan je namelijk makkelijk een ontwerp opsturen en zullen wij er een drukproef van maken in een Pdf-bestand. Dit om het beste ontwerp samen op de markt te brengen. Wanneer je niet helemaal zeker bent van je ontwerp, zouden wij je uiteraard kunnen helpen. Wij maken al jaren custom made caps en beschikken dus ook over een goede designer. Voor vele opdrachtgevers hebben we al mooie resultaten neergezet. Ook deze projecten zijn door middel van goed contact tot stand gekomen, zo kun je tijdens het proces belangrijke aanpassingen en verbeteringen doorvoeren. Bekijk al onze projecten en oordeel zelf over het resultaat.

Wil je een pet laten borduren?

Als je interesse hebt gekregen in ons werk, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we het beste resultaat neer kunnen zetten om voor jou een geborduurde pet te realiseren.