pet bedrukken

Staat er een evenement voor de deur? Of wil je graag een aantal leuke relatiegeschenken bestellen? Een pet bedrukken is natuurlijk een van de mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Petten vallen niet alleen op, maar ook kun je oneindig variëren in het aantal designs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of leest eerst verder op deze pagina.

Pet bedrukken? Dit zijn de voordelen!

Wil je graag een pet bedrukken? Dan kun je terecht bij de CapClub. Je kunt petten in bulk laten bedrukken én uiteraard leveren wij dit keurig op het door jou voorgestelde adres af. Petten bieden ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere relatiegeschenken. Zo vallen petten niet alleen op, maar ook is het nog eens een voordelige keuze. Als je in bulk petten bestelt en bedrukt kun je erg voordelig een grote hoeveelheid relatiegeschenken in huis halen. Hieronder lees je over de verschillende voordelen.

Val op bij een breed publiek

Petten bieden ontzettend veel voordelen ten opzichte van de meeste andere relatiegeschenken. Een pennetje is natuurlijk leuk, maar belandt al vaak in een lade op het kantoor. Petten kunnen daarentegen op elk moment gedragen worden. De petten én je merk kunnen daardoor ook opvallen bij een groot publiek.

Ideale relatiegeschenken

Een pet laten bedrukken: het is het ideale relatiegeschenk waar iedereen wel belang bij heeft. Dit is een blijvende herinnering die ook niet zomaar in een lade belandt. Je kunt deze relatiegeschenken niet alleen weggeven aan bedrijven waar je mee samenwerkt, maar ook aan je eigen personeel. Personeel vindt het altijd leuk om cadeaus in ontvangst te nemen en dat zorgt weer voor een betere sfeer op kantoor.

Geschikt voor festivals, toernooien en meer

Petten zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor festivals en toernooien. Als veel verschillende mensen allemaal jouw petten op hebben zal dat de naamsbekendheid van je merk een flinke boost geven. Het is ook nog eens een erg originele vorm: veel andere partijen kiezen al gauw voor shirtjes, terwijl petten toch beduidend meer opvallen!

Pet bedrukken? Dit zijn je keuzemogelijkheden

Wil je graag een pet laten bedrukken? Dan zijn er verschillende type petten waar je uit kunt kiezen. Zo kan je onder andere kiezen voor de snapbackcaps, maar ook voor de truckercaps. Hieronder lees je meer over deze twee varianten.

Snapbackcaps

Snapbackcaps zijn ontzettend mooie petten waar je veel designmogelijkheden hebt. Je kunt niet alleen de voorkant van de pet bedrukken, maar ook kun je designs kwijt op de achterzijde. Samen met ons team kun je een prachtig model laten ontwerpen. Heb je je eigen design? Dan kan je die natuurlijk ook aan ons aanleveren. We maken het graag voor je klaar.

Truckercaps

Truckercaps zijn ook erg interessant. Dit zijn lichtere petten en zien er erg trendy uit. De grootste sportmerken hebben truckercaps uitgebracht en daarmee kun je het ook op allerlei momenten dragen. Tijdens het uitgaan, tijdens het sporten of gewoonweg in je vrije tijd!

Standaardpetten

Als je wilt kun je kiezen voor de maatwerkpetten, maar je kunt ook kiezen voor de goedkopere standaardpetten. Deze standaardpetten hebben al een kant-en-klaar design. Alleen je logo of tekst hoeft er nog maar op én je pet kan worden bedrukt. Dit is de voordeligere optie ten opzichte van de maatwerkpetten en ziet er natuurlijk ook prachtig uit.

Maatwerkpetten

Wil je toch liever voor de custom made petten gaan? Dan kun je ook kiezen voor de maatwerkpetten. Deze mogen misschien iets duurder zijn, maar je hebt ook veel meer mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je stiksels kiezen, maar ook kun je eindeloos variëren met stijlen, kleuren en materialen. Wil je graag een unieke creatie op de markt brengen? Dan zijn de maatwerkpetten ongetwijfeld de keuze voor jou.

Bekijk onze voorbeelden

Wil je graag zien wat wij al eerder hebben gemaakt van onze klanten? Dan kun je onze cases bekijken. We hebben gewerkt voor talloze andere bedrijven: van voetbalclubs als FC Groningen tot kleinere bars in de stad. De petten in het overzicht zijn slechts een kleine greep uit ons gehele portfolio. Het dient ter inspiratie en uiteraard kunnen we voor jou ook iets unieks maken! Daarvoor kun je natuurlijk een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen.

Vraag een offerte aan

Ben je overtuigd en wil je graag petten laten bedrukken? Goede keuze, want een pet valt nou eenmaal op én kan een enorme marketingstunt worden voor jouw merk. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan en informeer naar de prijzen. In ons offerteformulier kun je je NAW-gegevens invoeren, maar ook kun je direct aangeven hoeveel petten je ongeveer nodig hebt. Verder is er nog een extra veld toegevoegd zodat je je wensen kunt aangeven. Op basis van deze gegevens kunnen we jou een goede prijs bieden.

Als je akkoord gaat met onze offerte kunnen we je een sample laten zien. Is dit helemaal naar wens? Dan gaan we voor jou aan de slag. Binnen slechts 14 dagen krijg jij de artikelen geleverd op het door jou aangegeven adres.

De voordelen van de CapClub!

Wil je graag kiezen voor CapClub? Leuk! Je kunt de petten niet alleen voordelig laten bedrukken bij ons, maar ook zorgen wij altijd voor eerlijke prijzen. Van tevoren weet je precies wat je gaat betalen en daar wijken wij niet vanaf. Om deze redenen kies je natuurlijk voor de CapClub:

  • Een ruim assortiment met standaardmodellen, maar ook kun je kiezen voor maatwerkpetten. Daarmee is er eindeloos veel keuze;
  • Je bent verzekerd van een eerlijke prijs en een snelle levering;
  • CapClub is onderdeel van Brandmore Industries. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in deze branche;
  • Persoonlijk klantcontact;
  • Talloze goede reviews van onze huidige klanten. Wij worden goed beoordeeld én daar zijn wij ook trots op.

Direct persoonlijk contact?

Wil je graag liever direct persoonlijk contact voordat je een offerte-aanvraag indient? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn niet alleen per e-mail bereikbaar, maar ook kun je ons telefonisch bereiken. Ons e-mailadres is info@brandmore.nl en je kunt ons bellen op +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard horen we graag van je.