caps bedrukken

Wil je graag caps laten bedrukken? Dan ben je bij CapClub aan het juiste adres. Je hebt keuze uit talloze verschillende modellen. Om je een indruk te geven hebben we een portfolio aangemaakt met caps voor bedrijven die we al eerder hebben gemaakt. Uiteraard kunnen we jouw cap op een geheel andere manier ontwerpen! Of wil je graag je eigen ontwerp aanleveren? Dan kan dat natuurlijk ook.

Waarom caps bedrukken?

Caps bedrukken is een ontzettend goede marketingstrategie. Dat behoeft misschien een beetje uitleg, maar als je caps laat bedrukken valt dat direct op. Je kijkt immers altijd naar iemands gezicht en als iemand een petje op heeft valt dat direct op. Bovendien ben je niet het eerste bedrijf dat petjes laat bedrukken via de CapClub. Onder andere de voetbalclub FC Groningen ging je al voor. Ook de populaire studentenvereniging Albertus Magnus heeft haar caps bij ons laten ontwerpen en drukken. Bekijk ons portfolio voor een totaaloverzicht.

Opvallend

Een cap of pet valt direct op. Dat is dan ook een groot voordeel als je caps laat bedrukken. Veel mensen hebben ook maar al te graag een leuke cap op: het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar ook biedt het bescherming tegen de zon of regen!

Leuk als relatiegeschenk

Een cap is een ontzettend leuk relatiegeschenk. Er zijn meer dan voldoende leuke caps waar je uit kunt kiezen. Een cap is een blijvende herinnering en het is een relatief voordelige vorm van marketing. Natuurlijk kun je niet alleen relatiegeschenken weggeven aan bedrijven waar je mee werkt, maar ook kun je dit aan je eigen personeel geven. Vrolijk personeel zorgt ook voor een hogere customer engagement én dat leidt tot meer inspanningen en verkopen.

Ideaal voor toernooien

Je kunt natuurlijk ook caps laten bedrukken voor een toernooi of evenement. Staat er een bedrijfsfeest op de planning? Of sponsor jij met je bedrijf een lokaal (voetbal)toernooi? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als de deelnemers een petje krijgen. Zij kunnen hun eigen team vertegenwoordigen op een unieke manier: niet alleen met shirtjes, maar ook met originele caps!

Caps bedrukken: waar kan ik uit kiezen?

Ben je overtuigd en wil je graag caps laten bedrukken? Dan zijn er verschillende soorten caps waar je uit kunt kiezen. Zo zijn onder andere de truckercaps en de snapbackcaps bijzonder populair. Deze modellen worden wereldwijd gedragen en met een eigen ontwerp kun je je eigen doelgroep aanspreken. Hieronder volgt een overzicht van de twee populairste modellen van dit moment.

Truckercaps

De trucker cap is momenteel erg populair. Alle grote sportmerken, zoals onder andere Nike en Adidas, hebben diverse truckercaps op de markt gebracht. Deze trend is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Wees er daarom snel bij én laat je eigen truckercaps bedrukken!

Snapbackcaps

Als alternatief kun je ook kiezen voor de snapbackcaps. Deze modellen ogen iets steviger én hebben aan de achterzijde ook meer designmogelijkheden. Zo kan je aan de achterzijde ook nog een tekst of een logo kwijt. Diverse populaire merken hebben talloze snapbackcaps op de markt gebracht. Je kunt onder andere denken aan de petjes van de New York Yankees!

Semi-customized caps bedrukken

Als je caps wilt laten bedrukken heb je keuze uit twee mogelijkheden: je kunt deze semi-customized laten bedrukken, maar je kunt deze ook volledig customized laten bedrukken. Indien je kiest voor semi-customized kies je voor petjes die al voor een groot gedeelte ‘ingevuld’ zijn. Er hoeft alleen nog maar een logo op én je bent klaar om te gaan. Wil je genieten van nog meer mogelijkheden? Dan kun je kiezen voor full-customized.

Full-customized caps bedrukken

Als je wilt kun je ook full-customized caps bedrukken. Deze cap kent geen grenzen: er zijn talloze stijlen, materialen en kleuren mogelijk. Je kunt zelf kiezen welke stiksels en accessoires je er graag bij wilt. Dit zijn caps van hoge kwaliteit en zijn te bestellen vanaf 280 stuks. Wil je graag meer weten over de tarieven? Dien dan een vrijblijvende offerte-aanvraag in met het aantal caps dat je nodig hebt.

Bekijk alle caps in een overzicht

Wil je eerst graag een aantal voorbeelden zien? Dan kun je ons overzicht met caps bekijken. Caps die wij al eerder hebben ontworpen staan in ons portfolio. Dit is slechts een kleine greep uit de caps die we al eerder hebben gemaakt voor onze klanten. Het dient ter inspiratie: uiteraard kun jij kiezen voor een compleet ander design als je dat graag wilt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Via het offerteformulier kun je je gegevens achterlaten en je kunt laten weten welke aantallen je nodig hebt. Ook is er een extra veld toegevoegd waar je nog extra informatie kunt achterlaten. Zo kun je onder andere aangeven welke type cap je graag wilt of welke kleuren je graag wilt. Twijfel je nog ergens over of wil je eerst contact opnemen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Waarom kiezen voor CapClub?

Wil je graag caps bedrukken via CapClub? Goede keuze: wij leveren snel én bij ons betaal je altijd een eerlijke prijs. Dit zijn redenen waarom je voor ons kunt kiezen:

  • Standaardassortiment van verschillende modellen, maar je hebt ook veel ontwerpmogelijkheden. De keuze kun je dus zelf maken;
  • Je betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs. We bieden je een heldere én vrijblijvende offerte;
  • Meer dan 15 jaar ervaring in deze branche;
  • De caps zijn van hoge kwaliteit;
  • Snelle levering binnen 14 dagen;
  • Persoonlijk klantcontact staat voorop;
  • Goede reviews van onze huidige klanten.

Advies op maat

Wil je graag advies op maat ontvangen? Dan kun je uiteraard eerst contact met ons opnemen. Wij zijn zowel per e-mail bereikbaar als per telefoon. Je kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of je kunt bellen via het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard staan we je zo snel mogelijk te woord. Bij ons bent je altijd een persoon én geen nummertje: persoonlijk contact vinden wij óók belangrijk. We horen graag van je.