Soorten petten

Verschillende soorten petten

Wereldwijd kennen we verschillende soorten petten. Hiervan zijn er bij ons twee soorten die erg populair zijn en die we dan ook vaak gemaakt hebben voor vele klanten. Deze bekende soorten petten zijn:

  1. De trucker cap
  2. De snapback cap

Deze caps worden wereldwijd gebruikt om in te zetten voor merchandise van bijvoorbeeld een festival of evenement. Door deze caps zelf te ontwerpen blijf je uniek en zal het publiek je ook een stuk serieuze nemen dan wanneer je met een simpele bedrukte cap aan komt zetten.

Een aantal jaren geleden was voornamelijk de trucker cap het populairst. Kijk ook naar grote merken als Nike en Adidas die in die jaren veel reclame maakten voor trucker caps, terwijl we tegenwoordig alleen maar geconfronteerd worden met de snapback cap. Deze is over komen waaien vanuit Amerika waar de snapback cap eigenlijk altijd populair geweest is.

Er zijn nog veel meer soorten petten verkrijgbaar, en deze kunnen wij ook zeker voor u ontwerpen en ontwikkelen. Heeft u interesse gekregen in het ontwerpen van een eigen pet? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Zie ook:

“Johnny de Mol wordt gespot met mijn GajesPet”