5 panel cap

5 Panel cap op jouw manier gemaakt!

Een 5 Panel cap is er in vele verschillende soorten en maten. Zo hebben we de welbekende trucker cap die zoals de naam al zegt, 5 panelen rondom heeft. Wij beschikken over veel van deze soorten en we zetten deze dan ook graag voor je op een rijtje.

5 panel cap

5 panel cap

– 5 panel trucker cap5 panel cap – 5 panel kids cap
– basic 5 panel cap,
– brushed 5 panel caps
original 5 panel snapback cap

Als je een keuze hebt kunnen maken uit één van bovenstaande caps, is het tijd dat we een ontwerp laten maken. Met dit ontwerp gaan we samen kijken wat de beste mogelijkheden zijn om het mooiste resultaat te behalen.

Waarom de 5 panel cap zo populair is?

Deze variant is op dit moment de meest gangbare variant van het wereldwijde aanbod dat onder meer bestaat uit trucker caps, snapback caps, 6 panel caps en nog vele anderen. Deze variant is de meest gedragen cap omdat de 5 panelen zich perfect om het hoofd vormen. Comfort speelt hierbij dus een belangrijke rol. Uiteindelijk willen we een goed product op de markt brengen dat comfortabel is en over een mooi design beschikt.

Interesse gekregen?

We kunnen dus wel concluderen dat de 5 panel cap de beste keus is wanneer je een custom made cap gaat laten maken bij CapClub.nl! Heb je interesse gekregen in het maken van een eigen cap? Neem dan gerust contact met ons op of stap eens binnen op ons kantoor.